Venkovní girlanda HIGH PROFI 230V 40 LED teplá + studená bílá FLASH

Profesionální vánoční světelná dekorace, prodlužovací světelný řetěz 5m, 27 LED teplá bílá + 7 LED studená bílá stálesvítící + 6 LED s FLASH efektem, IP44

More details

840 Kč s DPH

Kód produktu: SR-051050

Typ: Nový produkt

Dostupnost: Na dotaz, delší dodací termín

Napájení: ~230V/50Hz
Třída zařízení: II.
Způsob připojení svítidla: spojením s napájecím kabelem, ten přes vidlici do sítě
Max. příkon: 4,4W
LED součástí: Ano - 34x stálesvítící + 6x FLASH
Barva kabelu: tmavo-zelená
Barva LED diod: teplá bílá + studená bílá
Rozměry (Š x V x H): 5m
Hmotnost: 0,47 kg
IP krytí: 44
Záruka: 2 roky

Představujeme Vám nekonečné možnosti řešení Vašich vánočních světelných fantazií!
Nová profesionální řada LED osvětlení systém LEGO HIGH PROFI 230V obsahuje širokou škálu světelných prvků, které jsou vzájemně propojitelné a určené k připojení do sítě 230V z jednoho místa. Všechy komponenty jsou vybaveny šroubovacími vodotěsnými konektory s vysokou ochranou IP44 pro použití v exteriéru. Samozřejmostí systému LEGO HIGH PROFI 230V je nabídka propojovacího příslušenství - prodlužovací kabely, průběžné rozbočovací kabely, T-konektory a především spousta světelných efektů a prvků, které jsou vzájemně plně kompatibilní!


Základním prvkem celého systému je prodlužovací světelný řetěz - girlanda, která je osazena 40ti  LED diodami se skutečně vysokou svítivostí. Z toho je 27 LED barvy teplá bílá a 13 LED studená bílá. Tato girlanda je obohacena o FLASH efekt, tzn. že z celkového počtu 40ti LED diod 6 LED diod v barvě studená bílá problikává. FLASH efekt působí velmi decentně a dekorovaný předmět jakoby rozpohybuje.
Každá girlanda je zakončena šroubovacím vodotěsným konektorem, na jedné straně sameček na druhé samička. Jednotlivé girlandy můžete napojovat jednu za druhou až do požadované délky. Vzájemně propojovat je můžete i s dalšími prvky systému LEGO HIGH PROFI 230V, a to až do max. příkonu 576W na jeden napájecí zdroj!

Tento typ prodlužovacích girland na 230V je přímo předurčen pro výzdobu středně velkých až velkých vánočních stromů v exteriéru. Své uplatnění najde při sváteční výzdobě nejen ve městech a obcích, firmách, hotelech a v obchodních centrech, ale díky velmi příznivé ceně se osvědčila i při sváteční dekoraci stromů v soukromých zahradách a k dekoraci rodinných domů. 


PŘÍVODNÍ NAPÁJECÍ KABEL s AC/DC převodníkem není součástí, je nutné ho objednat samostatně!


NÁŠ TIP:
Chcete mít Vaši vánoční světelnou dekoraci skutečně dokonalou a trochu se v tom ztrácíte?
Jsme tu pro Vás! S návrhem vhodného řešení pro Váš dům, zahradu, firmu či obchod Vám rádi poradíme! V případě zájmu zajistíme i realizaci.

Napsat recenzi

Venkovní girlanda HIGH PROFI 230V 40 LED teplá + studená bílá FLASH

Venkovní girlanda HIGH PROFI 230V 40 LED teplá + studená bílá FLASH

Profesionální vánoční světelná dekorace, prodlužovací světelný řetěz 5m, 27 LED teplá bílá + 7 LED studená bílá stálesvítící + 6 LED s FLASH efektem, IP44
Naše nové produkty

Nové
produkty

Prohlédněte si nová svítidla v naší nabídce.

Prohlédnout
naše reference

Naše
reference

Nechte se inspirovat naší prací.

Prohlédnout
Návrhy osvětlení ZDARMA

Návrhy
osvětlení

Připravíme pro Vás návrh osvětlení zdarma.

Prohlédnout